Θρίλερ με δολοφονία 21χρονου στη Λάρισα. Προσπάθησαν να κάψουν το πτώμα

Ερωτική αντιζηλία «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από τη στυγερή δολοφονία με θύμα έναν 21χρονο Αλβανό, παιδί αγροτών, στην περιοχή της Αγιάς Λάρισας.

Το πτώμα του νεαρού βρέθηκε το περασμένο Σάββατο με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε δύο ημέρες νωρίτερα, την περασμένη Πέμπτη, όταν ο 21χρονος έφυγε από το σπίτι του χωρίς να επιστρέψει ποτέ.

Οι γονείς του, οι οποίοι απασχολούνται στη συγκομιδή αγροτικών προϊόντων σε χωράφια της Θεσσαλίας, δήλωσαν την εξαφάνιση του παιδιού τους στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο νεαρός έφερε τραύματα στο κεφάλι, ένα εκ των
οποίων προέρχεται -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- από όπλο.

«Ο δράστης ή οι δράστες είχαν μίσος προς το πρόσωπό του. Δεν είμαστε ακόμα απόλυτα βέβαιοι ότι τον πυροβόλησε γιατί μπορεί και να τον χτύπησε με μανία στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Φαίνεται, πάντως, ότι επιχείρησε να κάψει το πτώμα μετά το έγκλημα και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε», λέει αστυνομική πηγή.

Ο 21χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και δεν φέρεται να ανήκε σε κάποια εγκληματική οργάνωση. Οι άνδρες της Ασφάλειας εστιάζουν τις έρευνές τους στο στενό περιβάλλον του θύματος.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν είναι να υπήρχε ερωτική αντιζηλία μεταξύ δολοφόνου και θύματος για κάποια κοπέλα που ζει στην περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αργά χθες το βράδυ οι αστυνομικοί αναζητούσαν μία φίλη του 21χρονου για να της πάρουν κατάθεση αλλά εκείνη είχε εξαφανιστεί.

Τη Δευτέρα η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα