Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 23χρονη- Γερανός παρέσυρε το όχημά της

.

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 23χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/8), στην επαρχιακή οδό Αρέθουσας – Ξηροποτάμου, του δήμου Βόλβης.

Λίγο μετά τις 14:00, Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό 23χρονη και συνοδηγό έναν άνδρα, συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της νεαρής κοπέλας και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνοδηγού.

Συγκεκριμένα, ένα γερανοφόρο όχημα κάτω υπό άγνωστες έως τώρα συνθήκες «καβάλησε» και παρέσυρε το όχημα το οποίο οδηγούσε η 23χρονη, με αποτέλεσμα εκείνη να βρει ακαριαίο θάνατο.

lang="el" dir="ltr">Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε από ΕΙΧ όχημα, μία γυναίκα, ύστερα από σύγκρουση με έτερο όχημα, συνεπεία τροχαίου στην Επ. Οδό Αρεθούσας - Ξηροπόταμου, στο δήμο Βόλβης, #Θεσσαλονίκη.
Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 14, 2023

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενο από τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες και απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της την άτυχη κοπέλα, όπως αναφέρει η ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

(Με πληροφορίες από: ΕΡΤ, ThessToday)

Related...Beatles: Όταν η μητέρα του Τζορτζ Χάρισον έγραφε για τις θαυμάστριες που ουρλιάζουνΕΟΦ: Απαγόρευση διάθεσης και διακίνησης συμπληρώματος διατροφήςΑπό το κατώφλι της κόλασης στην πύλη της ζωής
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Huffington Post Greece
Θεσσαλονίκη, Τροχαίο, 23χρονη- Γερανός,thessaloniki, trochaio, 23chroni- geranos