Θεσσαλονίκη: Φοιτητής έκλεψε κράνος αστυνομικού για να το ανεβάσει στο TikTok

Ατυχής, αν μη τι άλλο, αποδείχθηκε η «έμπνευση» ενός νεαρού φοιτητή να κλέψει το κράνος ενός αστυνομικού από σταθμευμένη μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. για να φωτογραφηθεί με το «λάφυρό» του και να το «ανεβάσει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για έναν 20χρονο στη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη από αστυνομικούς όταν αντιλήφθηκαν την πράξη του και τον ακολούθησαν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης

(7/12) στην οδό Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 20χρονος περνούσε από το σημείο με την παρέα του και αντιλαμβανόμενος πάνω στην αστυνομική μοτοσικλέτα το κράνος δεν δίστασε να το πάρει.

Εκ των υστέρων ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για πρόκληση (challenge) που έκανε με τους φίλους του κι ότι σκόπευε να τραβήξει βίντεο για να το αναρτήσει στο TikTok. Ο ίδιος συνελήφθη και παραπέμφθηκε να δικαστεί για κλοπή στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ

Related...Ρέντη: Κρίσιμες 48ωρες για τον τραυματία αστυνομικό στα επεισόδια αγώνα βόλεϊ– 424 προσαγωγέςΕπεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Αποφυλακίζονται 20 Κροάτες κατηγορούμενοιΝέα κτηνωδία στο Βόλο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν σκυλίτσα ενός έτους
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Φοιτητής, TikTok,thessaloniki, foititis, TikTok