Θεοδωράκης στη Βουλή: Δεν συμμετέχουμε στην κυβέρνηση

Το ενδεχόμενο συμμετοχής στην κυβέρνηση απέκλεισε κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θοδωράκης.

«Δεν θα συμμετέχουμε στην κυβέρνηση, θα παραμείνουμε η χρήσιμη αντιπολίτευση», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης και συμπλήρωσε ότι «θα φέρουμε προτάσεις για βελτίωση της συμφωνίας».

Ο κ. Θεοδωράκης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας καθυστερούσε τη συμφωνία
γιατί φοβόταν το κόμμα του».

Ανέφερε επίσης πως από αυτή την ψηφοφορία θα κριθεί ποιοι ενδιαφέρονται για τους φτωχούς και τους αδύναμους, που δεν μπορούν να ζήσουν με υποσχετικές.

«Εμείς στο Ποτάμι θα ψηφίσουμε χωρίς τσαλιμάκια τα μέτρα που έφερε ο Τσίπρας», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε επίσης πως «Δεν σέβομαι αυτούς που,όταν δεν μετρούν τις καταθέσεις τους, μας κάνουν μαθήματα επανάστασης. Σέβομαι τους βουλευτές του ΚΚΕ, όπως και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν συμφωνούν και θα φύγουν».

Σε ότι αφορά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι «πρέπει ο πρωθυπουργός να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Δεν νοείται να κρατάτε στην κυβέρνηση αυτούς που σας καταψηφίζουν».

«Οι συνωμότες της δραχμής κρύφτηκαν πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και διεκδίκησαν τις καρέκλες. Και τώρα λένε ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα. Η ανηθικότητα ως πολιτική», είπε ακόμη ο κ. Θεοδωράκης.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή
Keywords
Τυχαία Θέματα