Τσακαλώτος: Δεν ξέρω αν κάναμε το σωστό, ξέρω ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή

Στο περιεχόμενο της συμφωνίας αναφέρθηκε στην ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος τόνισε πως «η Δευτέρα ήταν η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου. Δεν ξέρω εάν κάναμε το σωστό. Ξέρω ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή».

Ανέφερε επίσης πως αν η Αριστερά και η κυβέρνηση δεν χτυπήσει το παλιό πολιτικό σύστημα, η χώρα δεν θα έχει μέλλον και τόνισε ότι
«πολλά θα εξαρτηθούν από την εισπραξιμότητα».

Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε επίσης ότι «ποτέ δεν ωραιοποιήσαμε
την κατάσταση αντιθέτως πάντα προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που είχαμε».

«Η Ευρώπη τα επόμενα χρόνια θα δοκιμαστεί και ένας από τους λόγους θα είναι από τα ερωτήματα που θέσαμε εμείς αν σέβεται ή όχι τη δημοκρατία την αλληλεγγύη και το πλουραλισμό», σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών.

«Ένα πράγμα ξέρω για να υπάρχει ανάπτυξη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα χρειάζεται να υπάρχουν συμμαχίες για να σταματήσει η λιτότητα. Πολλά λοιπόν θα κριθούν από τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα πως θα το διαχειριστεί», τόνισε.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία Τσακαλώτου στη Βουλή:

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
τσακαλωτος
Τυχαία Θέματα