«Τέλος το Dune μετά την τρίτη ταινία», δηλώνει ο Ντενί Βιλνέβ

Dune

Ο Ντενί Βιλνέβ έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει μια τρίτη ταινία «Dune», η οποία θα βασίζεται στο δεύτερο μυθιστόρημα της σειράς βιβλίων του Φρανκ Χέρμπερτ, «Dune Messiah».

Η Warner δεν έχει δώσει ακόμη επισήμως το πράσινο φως για το «Dune 3», αλλά, αν το στούντιο προχωρήσει, θα είναι η τελευταία ταινία του Βιλνέβ στο franchise, παρά το γεγονός ότι η λογοτεχνική σειρά περιλαμβάνει

και άλλα βιβλία, όπως το «Children of Dune», «God Emperor of Dune», «Heretics of Dune» και «Chapterhouse: Dune».

Η Ζεντάγια, η οποία υποδύεται την Τσάνι στις ταινίες «Dune» του Βιλνέβ, ρωτήθηκε πρόσφατα εάν θα ήθελε να επιστρέψει για μια τρίτη ταινία και απάντησε «φυσικά» και ότι, κάθε φορά που της τηλεφωνεί ο Βιλνέβ η απάντηση είναι «ναι».

«Ενθουσιασμένος» με την προοπτική μίας τρίτης ταινίας δήλωσε και ο πρωταγωνιστής Τιμοτέ Σαλαμέ. «Αν έρθει η ώρα και η ευκαιρία να ολοκληρώσουμε την ιστορία με το Messiah, νομίζω ότι θα είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι».

Αν ο Βιλνέβ έχει την ευκαιρία να σκηνοθετήσει το «Dune Messiah», μπορεί να χρειαστεί χρόνο. Αφιέρωσε τα τελευταία έξι χρόνια στη δημιουργία των δύο πρώτων ταινιών του «Dune» και όπως έλεγε πέρυσι, σε συνέντευξη Τύπου στη Νότια Κορέα, «δεν υπήρχε κενό» μεταξύ των δύο πρώτων ταινιών και θέλει κάποια απόσταση προτού ξεκινήσει το «Messiah».

«Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψω στον Αράκις. Μπορεί να κάνω μια παράκαμψη πριν φύγω μακριά από τον ήλιο. Μπορεί να κάνω κάτι στο ενδιάμεσο».

Το Dune: Μέρος Δεύτερο αφηγείται το ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Με πληροφορίες από Variety

Keywords
Τυχαία Θέματα