Στην Αθήνα το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας ως προσκεκλημένοι της Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, τον Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο και τη Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, οι οποίο πραγματοποιούν επίσκεψη στην Ελλάδα έως τις 2 Νοεμβρίου, έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

To πρόγραμμα του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας

στην Αθήνα αρχίζει με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και την συνάντηση τους με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο για την επίσημη Τελετή Υποδοχής καθώς και την τελετή παρασημοφόρησης αλλά και την κατ′ ιδίαν συνάντηση. 

Το βασιλικό ζεύγος θα έχει επίσης συνάντηση με τους Συνηγόρους του Πολίτη Ελλάδας και Ολλανδίας στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών και θα επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Υπάρχει επίσης προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στην Τεχνόπολη και θα ακολουθήσει δεξίωση της ολλανδικής κοινότητας.

Ενώ το βράδυ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παραθέτει επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας.

Υποδέχτηκα τον Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο & τη Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα @koninklijkhuis - I welcomed His Majesty King Willem-Alexander & Her Majesty Queen Máxima of the #Netherlands at #Athens airport. (

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνα, Ολλανδίας, Προέδρου, Δημοκρατίας,athina, ollandias, proedrou, dimokratias