Στη Μυτιλήνη η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια

Στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης έφτασε λίγο μετά τις 12:30 βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια προκειμένου να επισκεφθεί το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο νησί.

Η βασίλισσα της Ιορδανίας δεν έκανε δηλώσεις κατά την άφιξή της, όμως όπως έγινε γνωστό η παραμονή της στη Λέσβο θα είναι ολιγόωρη και μετά την αναχώρησή της θα δοθεί στον Τύπο γραπτή της δήλωση.

Queen Rania arrived at #KaraTepe #Lesbos @RawNewsLive pic.twitter.com/Yb1lRJHoXY

Andrew Connelly (@connellyandrew) April 25, 2016

Την βασίλισσα της Ιορδανίας, όπως μεταδίδει το lesvosnews υποδέχθηκε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.

«Σας καλωσορίζουμε στον τόπο μας. Σας υποδεχόμαστε με χαρά. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας εδώ, για την ευαισθησία και το πνεύμα αλληλεγγύης που κομίζετε. Ο τόπος μας αντιμετώπισε με ανθρωπισμό το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα. Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει ένα τέτοιο πρόβλημα. Εμείς, ως άνθρωποι, στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους των ανθρώπων του Βορείου Αιγαίου σας καλωσορίζουμε»,
είπε η Περιφερειάρχης.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα