Σκανδαλίδης στο συνέδριο της ΝΔ: Προτεραιότητα η εθνική συνεννόηση

Η εθνική συνεννόηση είναι προτεραιότητα για να βγει η χώρα από την κρίση τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ.

«Μας ενώνει όλους για ένα καλύτερο αύριο η αγωνία για μια καλύτερη Ελλάδα» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης επισημαίνοντας πως «οι πρόσφατες εξελίξεις εμφανίζουν μια χώρα χωρίς πυξίδα σε μια τρικυμία».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδυναμία
διαχείρισης του προσφυγικού, για καθυστέρηση στην αξιολόγηση, θέματα που, όπως είπε, σημαδεύουν μια χώρα που αναπαράγει την κρίση.

«Στο εσωτερικό η χώρα βιώνει ένα μοντέλο διακυβέρνησης που θέτει σε δοκιμασία τους θεσμούς» τόνισε, κάνοντας λόγο για κρίση δημοκρατίας. Όπως είπε το μνημόνιο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση είναι ανεφάρμοστο, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση συνεργασίας τα προηγούμενα χρόνια είχε θετικά αποτελέσματα. «Κάθε μέρα που περνά θα είναι πιο δύσκολο ένα κόμμα μόνο του να εγγυηθεί την έξοδο από την κρίση» τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα