«Σχεδιάζουμε για τη Δημοκρατία»: Διαγωνισμός logo και comic για την Εκστρατεία Πολιτών για τη Δημοκρατία

Ανοικτό διαγωνισμό creative design για τη δημιουργία του logo της Εκστρατείας Πολιτών για τη Δημοκρατία προκηρύσσουν ο πολιτικός οργανισμός «Δημοκρατία Ιδεών» και η «Εκστρατεία Πολιτών για τη Δημοκρατία/ Democracy Reborn», καθώς και ενός κόμικ με θέμα τη δημοκρατία.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις
15 Σεπτεμβρίου ως και την 15η Οκτωβρίου, ημέρα που ορίζεται ως ημερομηνία προθεσμίας κατάθεσης των παραδοτέων. Θα απονεμηθούν δύο βραβεία στις νικητήριες προτάσεις.

Ο διαγωνισμός, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, απευθύνεται σε επαγγελματίες graphic designers και σκιτσογράφους. Τα επικρατέστερα logos και comics θα αναρτηθούν στο Ίντερνετ και η τελική επιλογή των δύο νικητών θα θα γίνει από το κοινό. Η νικήτρια ή ο νικητής του κάθε διαγωνισμού θα λάβει έπαθλο 1.500 ευρώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο democracyreborn.org, ή επικοινωνήστε με τον κ. Σταύρο Καλεντερίδη ([email protected])

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα