Ρεπουμπλικανός βουλευτής: Η Ελλάδα έχει δεχτεί πολλούς μετανάστες, ο Τραμπ θεωρεί ότι οι ΗΠΑ πρέπει να τη βοηθήσουν

Ο Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί ότι οι ΗΠΑ πρέπει να βοηθήσουν την Ελλάδα στο μεταναστευτικό, καθώς «έχει υποδεχτεί πάρα πολλούς μετανάστες που φτάνουν στο έδαφός της», δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής της Πενσιλβάνια Τομ Μαρίνο στο πλαίσιο του 32ου συνεδρίου της Παγκόσμιας Συντονιστικής Κυπριακού Αγώνα στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του
ΑΝΤ1 στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Επίσης, ο Aμερικανός βουλευτής, στην παρέμβασή του σημείωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι η Ελλάδα είναι ένας από τους σημαντικούς συμμάχους των ΗΠΑ. «Οι ΗΠΑ όπως και η Ελλάδα είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ. Η επίθεση προς μια χώρα του ΝΑΤΟ είναι επίθεση προς όλη τη συμμαχία. Η Αμερική υποστηρίζει τους συμμάχους της» είπε ο κ. Μαρίνο.

Την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον εκπροσώπησε η Ελληνοαμερικανίδα πρώην πρέσβης στην Ουγγαρία Eλένη Κουναλάκη-Τσακοπούλου η οποία μετέφερε μήνυμά της προς το 32o Συνέδριο της ΠΣΕΚΑ στην Ουάσιγκτον.

Το μήνυμα, μεταξύ άλλων, υπογράμμιζε ότι οι προτεραιότητές της για την περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου είναι η αύξηση της σταθερότητας και ειδικότερα για την Κύπρο.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα