Πρώτη κοινοβουλευτική αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη. Προ ημερησίας στη Βουλή για το Ασφαλιστικό

Ραντεβού στη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης δίνουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την πρώτη κοινοβουλευτική τους αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό.

Σημειώνεται
πως η συζήτηση θα διεξαχθεί δύο 24ωρα μετά την επίθεση του κ.Τσίπρα στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ομιλία που εκφώνησε στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός στην πρωτολογία του θα κινηθεί πιο θεσμικά και σε χαμηλότερους τόνους, η ομιλία του θα είναι σκληρή θα θέσει με επιτακτικό τρόπο στον κ. Μητσοτάκη τα ίδια διλήμματα και τα ίδια ερωτήματα. Αναμένεται όμως να ζητήσει συγκεκριμένες προτάσεις για το ασφαλιστικό από τη ΝΔ και τον αρχηγό της και θα κατηγορήσει τον κ. Μητσοτάκη ότι υπεκφεύγει και κρύβει τις ιδέες του, επειδή είναι ταυτόσημες με αυτές των δανειστών και έχουν ως αφετηρία τη μείωση των κύριων συντάξεων.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι η πρώτη εμφάνισή του στη Βουλή υπό την νέα του ιδιότητα και αναμένεται να δώσει το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής που θα τηρήσει η ΝΔ έναντι της κυβέρνησης.

Το κλίμα αναμένεται να είναι φορτισμένο ενώ σίγουρα θα υπάρξουν αναφορές στο μέτωπο των αγροτών που παραμένουν στα μπλόκα και δοκιμάζουν την κυβέρνηση.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα