Πώς ένα «κλικ» μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός άντρα

Κάποια στιγμή στη ζωή ενός άνδρα, γίνεται το «κλικ». Συνειδητοποιεί ότι το «αρκετά καλό» δεν είναι πλέον αρκετό. Είτε αυτό αφορά τη ζωή του, είτε το ξυραφάκι του.

Gillette-Barcelona από martelis

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή κάθε άνδρα, όπου γίνεται ένα «κλικ» και συνειδητοποιούν ότι πλέον δεν τους αρκεί κάτι που μέχρι πρότινος θεωρούσαν «αρκετά καλό». Όταν ένας άνδρας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έχει επιλογές και αποφασίζει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, τότε είναι που γίνεται το «κλικ» στη ζωή του. Οι στιγμές
αυτές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της πορείας ωρίμανσης του, καθώς συνδέονται με αλλαγές συμπεριφοράς, συνηθειών και προτιμήσεων. Μία από αυτές τις συνήθειες είναι και το ξυραφάκι του. Αντλώντας έμπνευση από αυτές τις στιγμές του «κλικ» η Gillette ενημερώνει τους άνδρες πως μπορούν να αναβαθμίσουν τη διαδικασία του ξυρίσματος, προτείνοντας τις λεπίδες ακριβείας του MACH3 Turbo – με το χαρακτηριστικό ήχο του «κλικ» που ακούγεται όταν η κεφαλή συνδέεται με τη λαβή. Πιο συγκεκριμένα, η ακρίβεια που παρέχει το MACH 3 Turboτης Gillette, δημιουργεί την αίσθηση της καινούριας λεπίδας για περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα ξυραφάκια μιας χρήσης – μέχρι και για 10 ξυρίσματα, καθώς διαθέτει τις πιο κοφτερές λεπίδες της Gillette, που μαζί με την προηγμένη επικάλυψη Thin Uniform Telomer προσφέρουν ένα πιο άνετο ξύρισμα. Παράλληλα προσφέρει ειδική προστασία για την επιδερμίδα, χάρη σε 10 μαλακά, ευέλικτα microfins που τεντώνουν απαλά το δέρμα πριν να έρθει σε επαφή με τη λεπίδα, χαρίζοντας μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στο ξύρισμα. Επιπλέον διαθέτει άξονα περιστροφής, που προσαρμόζει την πίεση και εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση, ενώ παράλληλα διευκολύνει το ξέπλυμα του ξυραφιού.

Προκειμένου λοιπόν η Gillette να γιορτάσει τη σημασία της ακρίβειας, που βοηθά τους άνδρες να περάσουν από το καλό στο εξαιρετικό, συνεργάζεται με την Futbol Club Barcelona, γνωστή και ως Barcelonaή Barça. ‘Άλλωστε, τόσο η Gilletteόσο και η FCB αντιπροσωπεύουν το «απόλυτο» σε θέματα ακρίβειας – η μια σε θέματα ανδρικής περιποίησης και η άλλη στο γήπεδο, ενώ και οι δύο εκφράζουν την επιτομή του εξαιρετικού στο ξύρισμα και στο ποδόσφαιρο. Αυτό αποτυπώνεται και στην περίπτωση και του Neymarda Silva Santos Júnior, πιο γνωστός ως Neymar Jr, που έχοντας πλέον φθάσει στην κορυφή του αθλήματος, ο NeymarJr μπορεί να κοιτάζει πίσω, να θυμηθεί κάθε σημαντικό βήμα που έκανε και να συνειδητοποιήσει πόσο μακριά έχει φθάσει, καθώς έχει κατακτήσει για 4 συνεχείς χρονιές τον τίτλο του FIFA Player of the Year, μέχρι την ηλικία των 21 ετών!

Ο NeymarJr μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει βιώσει κι αυτός στιγμές «κλικ» όπως όλοι οι άνδρες σε όλο τον κόσμο.

Εσείς άραγε σκεφτήκατε ποτέ «πως θα ήταν η ζωή μου, αν δεν υπήρχαν τα κλικ;»

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα