Ποντικός σε ψυγείο του Νοσοκομείου Λεμεσού .Τι λέει η Διεύθυνση

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ποντικός σε ψυγείο που βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού!

Ποικίλα σχόλια προκύπτουν από το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αλγεινή εντύπωση, στο οποίο απεικονίζεται τρωκτικό να «κάνει βόλτες» σε ψυγείο που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σε ενημέρωση που τύχαμε από τη Γενική Διεύθυνση του Νοσοκομείου Λεμεσού, μας
επιβεβαιώθηκε το περιστατικό, το οποίο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου.

Άμεσα, όπως μας αναφέρθηκε, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τη Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, μεταξύ των οποίων και η απομάκρυνση των τριών ψυγείων που υπήρχαν στο χώρο του Νοσοκομείου, στα οποία είχε πρόσβαση το κοινό.

Το ψυγείο στο οποίο βρέθηκε ο ποντικός, απομακρύνθηκε από το χώρο του Νοσοκομείου από το βράδυ του Σαββάτου, ενώ τα άλλα δύο ψυγεία απομακρύνθηκαν σήμερα Δευτέρα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η ιδιωτική εταιρεία που έχει υπό την ευθύνη της τα εν λόγω ψυγεία καθώς και οι υγειονομικές υπηρεσίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Υγείας, γνωστοποιώντας τα γεγονότα.

Δείτε την ανάρτηση με τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας:

ΠΗΓΗ: SIGMALIVE
Keywords
Τυχαία Θέματα