Πιλότος βγάζει το χέρι του έξω από τον θάλαμο διακυβέρνησης για να παραλάβει κινητό (Βίντεο)

Το να ξεχάσει κάποιος το κινητό του στο σπίτι είναι ένα πράγμα, αλλά το να το αφήσει σε ένα αεροδρόμιο λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ένας επιβάτης της Southwest Airlines είχε αυτή την ατυχία αφού ξέχασε το τηλέφωνό του σε μια πύλη στο αεροδρόμιο Λονγκ Μπιτς του Λος Άντζελες.

Ενας άλλος επιβάτης σε διαφορετική πτήση το εντόπισε και ειδοποίησε αμέσως το πλήρωμα. Η επιβίβαση είχε ήδη ολοκληρωθεί και το αεροσκάφος ήταν έτοιμο να απογειωθεί.

Ωστόσο, το προσωπικό στο έδαφος κινητοποίθηκε άμεσα για την ασφαλή επιστροφή του τηλεφώνου στον ιδιοκτήτη

του.

Στο παρακάτω βίντεο που κοινοποιήθηκε από την αεροπορική εταιρεία, ο πιλότος φαίνεται να γέρνει έξω από το παράθυρο του πιλοτηρίου σε μια προσπάθεια να πάρει το κινητό από τους υπαλλήλους πίστας στο έδαφος.

Tελικά, με τη δεύτερη προσπάθεια οι υπάλληλοι πήδηξαν και παρέδωσαν το τηλέφωνο στον πιλότο κι αυτός με την σειρά του στον αφηρημένο επιβάτη.

When our Employees at @LGBairport noticed a Customer's phone left behind in a gate area after a flight that was already boarded and pushed back from the gate, they didn't hesitate. #WorldKindnessDaypic.twitter.com/cf3gJy8Nmy

— Southwest Airlines (@SouthwestAir) November 13, 2022

Πηγή: CNN

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠιλότος Su-25 κατέγραψε τη στιγμή που εκτινάσσεται από το φλεγόμενο μαχητικό του (βίντεο)Η AEGEAN αποχαιρέτησε τα Q400 και ανανεώνει τον στόλο των ελικοφόρων αεροσκαφών της«Κουμπί Πανικού»: Πως μπορεί να προστατεύσει τις γυναίκες από ενδοοικογενειακή βία
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πιλότος, Βίντεο,pilotos, vinteo