NBA: Χοντρός καβγάς Γιάννη Αντετοκούνμπο με παίκτη των 76ερς στη Φιλαδέλφεια (Βίντεο)

18 Νοεμβρίου 2022; Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια, Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον σέντερ των Φιλαδέλφια 76ερς, Τζόελ Έμπιντ.

Αναψαν για τα καλά τα αίμματα μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους 76ερς στη Φιλαδέλφεια το βράδυ της Παρασκευής με πρωταγωνιστή σε επεισόδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μετά τη νίκη της ομάδας της Φιλαδέλφειας με 110-102, ο Ελληνας άσος ήθελε να εξασκηθεί στις ελεύθερες βολές. Ο δύο φορές MVP

του NBA αστόχησε στις 11 από τις 15 ελεύθερες βολές του στην ήττα των Μπακς, με αποτέλεσμα να φτάσει στο χαμηλότερο επίπεδο της καριέρας του με ποσοστό 58,7% αυτή τη σεζόν.

Ο Μόντρεζλ Χάρελ έβρισε τον διεθνή Ελλληνα. 

Ωστόσο στον μεγαλόσωμο σέντερ των Σίξερς, Μόντρεζλ Χάρελ δεν άρεσε καθόλου η ιδέα ένας αντίπαλος παίκτης να επιστρέψει στο παρκέ μετά το τελευταίο buzzer, και μια παράξενη σκηνή εκτυλίχθηκε στο Wells Fargo Center.

Ο Χάρελ επέστρεψε στο παρκέ με τον βοηθό προπονητή των 76ερς, Τζέισον Λοβ, και ο Χάρελ έγινε έξαλος όταν είδε τον Αντετοκούνμπο να εκτοξεύει ελεύθερες βολές. Ο Χάρελ πήγε προς την μπασκέτα, άρπαξε την μπάλα και αρνήθηκε να την ξαναπασάρει στον Αντετοκούνμπο.

«Εδώ δεν είναι Μιλγουόκι», είπε ο Χάρελ στον Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τον Τζο Βάρντον του The Athletic. «Πάρτε το π**** από δω και φύγε».

Video of Montrezl Harrell taking the ball away while Giannis Antetokounmpo was shooting free throws after the game:

Keywords
Τυχαία Θέματα
NBA, Χοντρός, Γιάννη Αντετοκούνμπο, 76ερς, Φιλαδέλφεια Βίντεο,NBA, chontros, gianni antetokounbo, 76ers, filadelfeia vinteo