Περίπου 900 φίλοι του Παναθηναϊκού στις εξέδρες

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θα υποστηριχθούν από περίπου 900 φίλους του Παναθηναϊκού, ενώ, απομένουν ελάχιστα εισιτήρια για τους Βέλγους φιλάθλους.

H ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπριζ θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο "Γιάν Μπρεϊντέλ", αφού, οι δύο ομάδες θα έχουν
τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους και αναμένεται να δημιουργηθεί θερμή ατμόσφαιρα.

Από τα περίπου 27.000 εισιτήρια που διατέθηκαν στους φιλάθλους της Μπριζ, έχουν μείνει απούλητα λιγότερα από 2.000 και αυτά θα εξαντληθούν εντός της ημέρας.

Μπριζ, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Οι Βέλγοι δίνουν μεγάλη σημασία στο παιχνίδι και θέλουν να ενισχύσουν τους παίκτες της Μπριζ, ώστε να επιτύχουν την ανατροπή και την πρόκριση στα play off του Champions League.

Στις εξέδρες θα βρίσκονται περίπου 900 φίλοι του Παναθηναϊκού, οι 100 εκ των οποίων προέρχονται από την Ελλάδα και οι υπόλοιποι από το Βέλγιο και τις γύρω χώρες.

Η οικονομική συγκυρία στη χώρα δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της εκδρομής για περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο, και έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Αναστασίου θα έχουν συμπαράσταση.

Πηγή: Sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα