Οι 10 αναρτήσεις - φωτογραφίες στο Instagram που σφράγισαν την δεκαετία

Το 2010 το Instagram μπήκε στη ζωή μας και σήμερα αριθμεί πλέον περί το ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

Με το 2019 να οδεύει προς το τέλος του αρκετά μέσα ενημέρωσης αναζήτησαν τις 10 αναρτήσεις που καθόρισαν το δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης (ακόμη και εάν τυπικά τα 10 χρόνια Instagram θα τα γιορτάσουμε τυπικά τον Ιούλιο του 2020, οπότε και έγινε η πρώτη ανάρτηση).

Ιδού πάντως οι αναρτήσεις- φωτογραφίες που ξεχώρισαν με διαφορά όλα αυτά τα χρόνια,

σύμφωνα με τον Guardian.

1. Η πρώτη φωτογραφία (2010) View this post on Instagram

test

A post shared by Kevin Systrom (@kevin) on Jul 16, 2010 at 2:24pm PDT

Μέχρι το 2010 οι γάτες ήταν οι βασίλισσες του διαδικτύου αλλά όλα άλλαξαν όταν τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς ο συνιδρυτής του Instagram Κέβιν Σίστρομ ανέβασε αυτή τη φωτογραφία. Ενός αδέσποτου σκύλου που κάθεται σε ένα taco stand στο Μεξικό και με την περιγραφή «test». Από τότε στο Instagram έχουν αναρτηθεί 97εκατ. φωτογραφίες με το hashtag #dogs και 92εκατ. με το hashtag #cats.

2. Η φωτογραφία με την μεγαλύτερη επίδραση (2013) View this post on Instagram

#artsetfree #colettemiller #westfieldmall#theglobalangelwingsproject #globalangelwingsproject #globalwingsproject

A post shared by Colette Miller Artist (@colettemillerwings) on Dec 1, 2013 at 1:06pm PST

Τι κάνετε όταν επισκέπτεστε μια πόλη; Αυτή η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram το 2013 επηρέασε πολλούς ταξιδιώτες που πλέον για να γνωρίσουν τον προορισμό που επισκέπτονται επιλέγουν να κάνουν ατελείωτες βόλτες αναζητώντας και φωτογραφίζοντας τοιχογραφίες και έργα street art καθιστώντας το «wall crawls» ως μια εκ των πιο δημοφιλών τουριστικών δραστηριοτήτων- όπως διαπιστώνει κανείς κοιτάζοντας τι αναρτά κανείς με το hashtag #holiday. Και όλα αυτά ξεκίνησαν το 2013 με την ανάρτηση της καλλιτέχνιδος Κολέτ Μίλερ. Aνέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το Project «Global Angel Wings». Και στην πράξη ενέπνευσε καλλιτέχνες να ζωγραφίσουν στους τοίχους των πόλεων φτερά αγγέλων στο μέγεθος ανθρώπων για να ποζάρουν μπροστά από αυτά οι περαστικοί. Στόχος ήταν να «θυμίσω στην ανθρωπότητα πως είμαστε όλοι άγγελοι επί της Γης» όπως είπε η Μίλλερ.

3. Η πιο ρομαντική φωτογραφία (2014) View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα