Ο Πάνος Καμμένος τίμησε την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας επάνω σε ένα κόκκινο χαλί που στρώθηκε σε παλέτες

Το ότι ο Πάνος Καμμένος τίμησε την επέτειο από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας που έγινε το Σεπτέμβριο του 480 π.Χ.. δεν αποτελεί κάποια συνταρακτικη είδηση. Ο τρόπος που το έκανε όμως, ναι.

Όπως βλέπετε και εσείς στη χαρακτηριστική φωτογραφία, ο υπουργός Άμυνας περπάτησε επάνω σε μία κόκκινη μοκέτα που ήταν στρωμένη σε... παλέτες και φτάνοντας στην παραλία, υποκλίθηκε.

Κόκκινο χαλί σε παλέτες, υπόκλιση στη θάλασσα, ο Καμμένος τίμησε τη ναυμαχία

της Σαλαμίνας. #ti_zoume_thee_mou pic.twitter.com/BOp5BI2ONK

— Kostas @Ovelikios (@Ovelikios) Σεπτέμβριος 30, 2015

Κατά την επίσκεψη του στο νησί της Σαλαμίνας, ο Πάνος Καμμένος τόνισε την ανάγκη ενότητας του ελληνικού λαού, προτρέποντας «να είμαστε άγρυπνοι φρουροί, άξιοι συνεχιστές των ηρωικών μας προγόνων».

«Πρέπει σε ημέρες όπως αυτή να αναλογιζόμαστε και να θυμόμαστε, πως όποιες και αν είναι οι διαφορές μας, υπάρχει κάτι βαθύτερο και ιερότερο που μας ενώνει. Είμαστε όλοι Έλληνες, τιμούμε μαζί τους ήρωές μας και έχουμε χρέος να παλεύουμε όλοι μαζί για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας», δήλωσε.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα