Ο γλυκούλης ταυροκαρχαρίας που του αρέσει να του χαϊδεύουν τη μύτη (βίντεο)

Οι δύτες Janelle Van Ruiten και ο Captain John Moore κατέγραψαν υπέροχα συγκινητικά πλάνα ενός φιλικού ταυροκαρχαρία που ονομάζεται Spreckles που ταξιδεύει με τα μικρά της καρχαριάκια της λατρεύει οι άνθρωποι να της τρίβουν τη μύτη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deep Sea Guardians (@deepseaguardians)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Moore (@captainjohnmoore)

Τόσο η Van Ruiten όσο και ο Moore δήλωσαν ότι, ενώ οι δύτες πρέπει να εκπαιδεύονται για να εργάζονται με καρχαρίες, αυτοί οι ταυροκαρχαρίες  είναι πολύ φιλικοί και παρεξηγημένοι σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My life underwater (@janelleavanruiten)

Ο ταυροκαρχαρίας (επιστημονική ονομασία Carcharhinus leucas - Καρχαρίνος ο λεύκας, γνωστός και ως καρχαρίας του Ζαμβέζι, είναι ένας καρχαρίας που ζει σε παραθαλάσσια ρηχά νερά σε ωκεανούς και ποτάμια σε όλο τον κόσμο.

Φτάνουν σε μήκος τα 3,5 με 4 μέτρα και βάρος τα 320 κιλά. Η διαίτα του ταυροκαρχαρία περιλαμβάνει οστεϊχθύς και άλλους καρχαρίες, αλλά επίσης περιλαμβάνει χελώνες, πουλιά, δελφίνια, χερσαία θηλαστικά, καρκινοειδή και εχινόδερμα. 

Related...Βίντεο: Κοπάδι από πεινασμένους καρχαρίες σε φρενίτιδα κατασπαράζει ό,τι βρει στο διάβα τουΝέα Καληδονία: Νεκρός άνδρας από επίθεση καρχαρία σε διάσημη παραλίαΟ «μεγαλύτερος λευκός καρχαρίας» που έχει βιντεοσκοπηθεί ποτέ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο γλυκούλης ταυροκαρχαρίας που του αρέσει να του χαϊδεύουν τη μύτη (βίντεο),