Ο Έλτον Τζον ξανά στη σκηνή: Ευχαριστώ για την υπομονή να κρατήσατε τα εισιτήρια επί 745 ημέρες

Ο σερ Έλτον Τζον επέστρεψε στην σκηνή για την τελευταία περιοδεία της 50χρονης καριέρας του «Farewell Yellow Brick Road», μετά από σχεδόν δύο χρόνια αναμονής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η αρχή έγινε από την Νέα Ορλεάνη την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, με τον Βρετανό τραγουδιστή να ευχαριστεί τον κόσμο που κατέκλυσε το Smoothie King Center λέγοντας τους, «Απίστευτο! Δεν έχουμε κάνει συναυλία

από τις 6 Μαρτίου 2020. Αυτή είναι μια νέα εμπειρία για όλους μας. Δεν είχα ποτέ τόσο ελεύθερο χρόνο στη ζωή μου, τουλάχιστον από τότε που ήμουν 17 ετών. Κρατήσατε τα εισιτήρια σας για 745 ημέρες. Και ό,τι και να πω δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για την υπομονή που δείξατε. Ζούμε σε ιδιαίτερες εποχές, αλλά σήμερα θα περάσουμε υπέροχα».

Ο σερ Έλτον Τζον, ο οποίος τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την περιοδεία του στην Ευρώπη λόγω προβλημάτων στο ισχίο, θα κάνει εμφανίσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική μέχρι τον Απρίλιο. Στη συνέχεια θα διασχίσει τον Ατλαντικό για να παίξει στην Ευρώπη και μετά πίσω στη Βόρεια Αμερική, πριν συνεχίσει το τουρ σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Η περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road» θα ολοκληρωθεί στην Ευρώπη το 2023.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΟ μουσικός με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων βινυλίου τον 21ο αιώνα στη ΒρετανίαΗ ταινία «Φτηνά τσιγάρα» του Ρένου Χαραλαμπίδη γίνεται μιούζικαλ στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣΤο πρώτο στούντιο στο Διάστημα έτοιμο το 2024: Η σχέση με την ταινία του Τομ Κρουζ
Keywords
Τυχαία Θέματα