Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram

Αν και είναι ένας από τους πιο φωτογραφημένους προέδρους των ΗΠΑ και φαίνεται να γνωρίζει καλά το «παιχνίδι» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν είχε μέχρι τώρα την ευκαιρία να τραβήξει και να «ανεβάσει» ο ίδιος μία φωτογραφία στο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Instagram, αλλά έκανε την αρχή μέσα από το προεδρικό αεροσκάφος. Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έχει πάρει προς το παρόν 18.900 like, τα οποία ολοένα και αυξάνονται.

Βγάζοντας μία φωτογραφία
μέσα από το προεδρικό αεροσκάφος, το διάσημο Air Force One, που απαθανατίζει το φτερό του αεροπλάνου και την θέα από το παράθυρο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, γράφει:

Γεια σε όλους, είμαι ο Μπαράκ. Υπέροχη θέα, καθώς πλησιάζουμε κοντά στο Anchorage. Θα περάσω τις επόμενες μέρες σε αυτή την όμορφη πολιτεία και πρόκειται να συναντηθώ με κάποιους κατοίκους της Αλάσκα για να συζητήσουμε τι συμβαίνει στις ζωές τους. Ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας.

Hey everyone, it's Barack. Incredible view as we near Anchorage. I'll be spending the next few days touring this beautiful state and meeting with Alaskans about what’s going on in their lives. Looking forward to sharing it with you. -bo

A photo posted by The White House (@whitehouse) on Aug 31, 2015 at 2:32pm PDT



Εμείς πάλι ανυπομονούμε για την πρώτη selfie του προέδρου.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα