Ο Αλεξάντερ Τσίνελ ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece

O μέχρι σήμερα επικεφαλής του τομέα επενδύσεων της γερμανικής Fraport, Αλεξάντερ Τσίνελ αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) της Fraport Greece, η οποία θα διαχειρίζεται τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, ο 49χρονος διπλωματούχος οικονομολόγος εργάζεται από το 2001 στη Fraport και η θητεία του στο νέο του πόστο θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

«Τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια», αναφέρει ο CEO
της Fraport Greece στη σχετική ανακοίνωση, «προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες από τουριστικής πλευράς, αποτελούν κόμβους διασύνδεσης της περιφέρειας και των νησιών. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δοθεί η ευκαιρία στη Fraport Greece να αλλάξει την εικόνα τους και είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο τουρισμός της Ελλάδας, οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια, οι τοπικές κοινωνίες, το ελληνικό Δημόσιο αλλά και η Fraport Greece θα επωφεληθούν από αυτήν τη συνεργασία».

Την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη και ανάπτυξη της επένδυσης ώστε να αποκτήσει η χώρα μας 14 εξαιρετικές πύλες εισόδου για τους τουρίστες και τους ξένους επισκέπτες εξέφρασαν, μέσω της ίδιας ανακοίνωσης, ο πρόεδρος της Fraport AG, δρ Στέφαν Σούλτε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Κοπελούζου, Δημήτρης Κοπελούζος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα