«Ντόπες» από Τούντορ στους παίκτες

Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν ούτε παράπονα, ούτε κουβέντες για νέες αλλαγές στο αγωνιστικό προφίλ του ΠΑΟΚ. Ο Ίγκορ Τούντορ διαχειρίστηκε την ήττα από την Κρασνοντάρ με «μπράβο» στους παίκτες για την προσπάθειά τους και ντόπες να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, αφού η σεζόν δεν σταματά σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα

«Δεν πρέπει να μείνουμε στο κακό αποτέλεσμα στη Ρωσία. Η δουλειά μας συνεχίζεται. Είμαστε μία καλή ομάδα, πιστεύω στις ικανότητές
σας, θα πάμε καλύτερα» ήταν το ρεζουμέ των όσων τόνισε ο Κροάτης τεχνικός στους παίκτες του.

Άλλωστε και από τις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος, το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο ΠΑΟΚ βγαίνει από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων με λάθη και αδυναμίες, αλλά σίγουρα με θετικό πρόσημο. Με μία ομάδα που έχει περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να πετύχει τους στόχους της στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Ζάιρο μπαίνει, οκ ο Κωνσταντινίδης

Σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, όπως συμβαίνει έπειτα από κάθε αγώνα, οι παίκτες γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο.

Οι υπόλοιποι, έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, παιχνίδια σε μικρό χώρο και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προγράμματος, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Ζάιρο έκανε ειδικό ατομικό πρόγραμμα μεγάλης έντασης και το Σάββατο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα, ο Γιάννης Μυστακίδης ανεβάζει ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης, ενώ ο Μιγκέλ Βίτορ, ο Μάριν Λέοβατς και ο Εργκούς Κάτσε έμειναν στο γυμναστήριο για ποδήλατο και θεραπεία.

Πηγή sport24.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα