Νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ οι Νίκος Δένδιας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Νίκη Κεραμέως

Εκκίνηση αλλαγών σε πρόσωπα και θέσεις για τη ΝΔ με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέγει τους νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους. Πρόκειται για τους Νίκο Δένδια και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο βουλευτή Καβάλας και τη Νίκη Κεραμέως.

Για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος παραμένει φαβορί, όπως επιμένουν πηγές στη Συγγρού, ο 28χρονος Κωνσταντίνος Κυρανάκης, πρόεδρος της νεολαίος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής βρέθηκε πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθ' όλη την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Για γραμματέας
της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προωθείται ο Λευτέρης Αυγενάκης που φαίνεται πως έδωσε μάχη στην Κρήτη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά τον τελικό λόγο θα έχουν τα μέλη της Κ.Ο. αφού ο γραμματέας εκλέγεται από τους βουλευτές.

Ο δε Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης- που παραιτήθηκε από την Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού- εκτιμάται πως θα αναλάβει πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη ενώ στη γραμματεία, θέση αναμένεται να λάβει ο πρώην βουλευτής της Κέρκυρας, Νίκος Γεωργιάδης ενώ σίγουρα θα αξιοποιηθεί και ο Θανάσης Νέζης που βρίσκεται κοντά στον Κ.Μητσοτάκη για περισσότερο από μία δεκαετία.

Επίσης βασικό ρόλο στο επιτελείο του προέδρου θα έχουν και άλλα πρόσωπα που τον στήριξαν όπως οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και Γιώργος Κύρτσος.

Σημειώνεται πως ήδη ο Νίκος Παπανθανάσης, μηχανολόγος-μηχανικός και πρώην πρόεδρος στη ΣΤΑΣΥ, ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή του κόμματος ενώ η θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου πέρασε στον πρώην βουλευτή Αχαΐας, Μιχάλη Μπεκίρη με τον Μακάριο Λαζαρίδη να αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα