Νέες online προβολές για την «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»

Μετά την οnline επιτυχία της τον Δεκέμβριο, η «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας με μειωμένο εισιτήριο.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου μέσω της Viva.gr.

Η ταινία διατίθεται και σε Ultra HD ποιότητα (4Κ) με δυνατότητα επιλογής αγγλικών υποτίτλων ή υποτίτλων για κωφούς και βαρήκοους.

Τιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ.

Η ταινία προβάλλεται στις 18.00 και στις 22.00. Ωστόσο ο θεατής θα έχει περιθώριο να την δει για άλλες τέσσερις ώρες

μετά την ώρα έναρξης.

Το λινκ (στα ελληνικά και τα αγγλικά) με οδηγίες για την προαγορά εισιτηρίου:

https://www.viva.gr/tickets/cinema/streaming/ballad-for-a-pierced-heart/

https://www.viva.gr/tickets/cinema/streaming/ballad-for-a-pierced-heart-en/

Η υπόθεση της ταινίας, που γυρίστηκε στη Λαμία, περιστρέφεται γύρω από μια γοητευτική γυναίκα, η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον επιχειρηματία σύζυγό της για έναν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και πρώην λαϊκό τραγουδιστή. Δεν αρκείται όμως σε αυτό - εγκαταλείποντας τη συζυγική εστία, η μοιχαλίδα παίρνει μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ... Φυσικά, ο σύζυγος παρανοεί, και ορκίζεται εκδίκηση.Εν τω μεταξύ, ο υπόκοσμος της νύχτας,στη μικρή επαρχιακή πόλη, μπαίνει σε αναβρασμό γύρω από το παράνομο ζευγάρι. Και το κερασάκι στην τούρτα: οι φοβερές μαμάδες των δύο αντεραστών δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.

Παίζουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Πέντε χρόνια Cosmote History: Ενα στοίχημα που κερδήθηκε σε καίριο σημείοΗ Έμα Στόουν θηλυκός Φρανκενστάιν στην νέα ταινία του Γιώργου ΛάνθιμουΗ Μισέλ Φάιφερ αποκάλυψε γιατί απέρριψε τον ρόλο της Τζόντι Φόστερ στη Σιωπή των Αμνών
Keywords
Τυχαία Θέματα