Νέα εποχή στις μπύρες από την Bud Light με μηδέν υδατάνθρακες

Η αμερικάνικη μπύρα Bud Light που ανήκει στον κολοσσό ζυθοποιίας Anheuser-Busch ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 2022, με την ονομασία «Bud Light Next», την πρώτη μπύρα με μηδέν υδατάνθρακες. Κάτι που την καθιστά την πρώτη εταιρεία στον κόσμο που θα κυκλοφορήσει το συγκεριμένο προϊόν.

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Bud

Light, ’Αντι Γκέλερ, χρειάστηκαν 10 χρόνια και περισσότερα από 130 πρωτότυπα για να φτάσουν στο τελικό προϊόν, το οποίο χαρακτήρισε «την νέα γενιά μπύρας light για την επόμενη γενιά καταναλωτών μπύρας».

«Οι σημερινοί καταναλωτές έχουν επιλογές σε προϊόντα με λίγες θερμίδες και χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατανθράκες. Τώρα δημιουργούμε κάτι εντελώς καινούργιο με μηδέν υδατάνθρακες», δήλωσε ο Άντι Γκέλερ. Πρόσεθεσε μάλιστα πως «πρόκειται για μία μεγάλη τάση της εποχής που βλέπουμε να αφουγκράζονται πολλές βιομηχανίες».

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Bud Light είπε ότι το ποτό είναι «ελαφρύ, δροσιστικό, ευχάριστο», με νότες εσπεριδοειδών.

Όσο για την περιεκτικότητα σε αλκοόλ, αυτή θα είναι στο 4%.

Να σημειωθεί ότι η διατροφή χαμηλή σε υδατάνθαρκες μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική για την απώλεια βάρους. Η μείωση των υδατανθράκων τείνει να μειώσει την όρεξή μας και να προκαλέσει αυτόματη απώλεια βάρους ή απώλεια βάρους χωρίς να χρειάζεται να ελέγξουμε τις θερμίδες.

Πηγή: CNN Business

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠιάτο ημέρας: Τάρτα με μανιτάρια και τυρί ρικότα, φέτα και ρεγκάτοΟκτώ μυστικά των σεφ για ένα γρήγορο δείπνοAraklia, όταν η άγονη γραμμή γίνεται γόνιμη δημιουργικότητα
Keywords
Τυχαία Θέματα