Μουντιάλ: Νέα «βόμβα» η Ιαπωνία, 2-1 την Γερμανία με επική ανατροπή

Σε Μουντιάλ των αουτσάιντερ εξελίσσεται για την ώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μετά την ιστορική νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής, τη σκυτάλη των εκπλήξεων πήρε η Ιαπωνία που επικράτησε με 2-1 της Γερμανίας.

Σε ένα ματς που οι Γερμανοί έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση καλύπτοντας τα στόματά τους με τα χέρια τους σε μια σαφή διαμαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κατάρ, ήταν οι Ασιάτες τελικά αυτοί που έκλεισαν στόματα.

Τα «πάντσερ» προηγήθηκαν

με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκουντογκάν στο 33 και όλα έδειχναν ότι θα προέβαιναν σε άνετη επικράτηση. Ωστόσο, οι Ιάπωνες είχαν αντίθετη άποψη.

Στο 75ο λεπτό ο Ντοάν ισοφάρισε σε 1-1 και 8 λεπτά αργότερα ήρθαν τα πάνω κάτω όταν ο Ασάνο έκανε το 2-1. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος, παρά το σφυροκόπημα των Γερμανών στα τελευταία λεπτά του αγώνα που ολοκληρώθηκε στο 98ο λεπτό.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΜουντιάλ: Στο κανάλι του ΑΝΤ1 η μετάδοση των αγώνωνΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε ποια χέρια θα σκάσει η «βόμβα» των 4,6 δισ. δολαρίωνΜας δουλεύει η FIFA: Ερευνα για ομοφοβικά συνθήματα οπαδών του Εκουαδόρ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουντιάλ, Ιαπωνία 2-1, Γερμανία,mountial, iaponia 2-1, germania