Μήνυμα συμπαράστασης Τσίπρα για την επίθεση στο Ορλάντο. «Αγωνιζόμαστε για την αποδοχή της διαφορετικότητας»

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα στο Ορλάντο, δηλώνοντας συγκλονισμένος. Σημειώνει ότι «βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι στον ρατσισμό, την ομοφοβία και το μίσος» και υπογραμμίζει ότι «αγωνιζόμαστε για αποδοχή της διαφορετικότητας, ισονομία και πρόοδο».

Διαβάστε
ακόμα:

Τον αποτροπιασμό του για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Ορλάντο των ΗΠΑ εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τα γεγονότα στο Ορλάντο των ΗΠΑ. Βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι στο ρατσισμό, την ομοφοβία και το μίσος», ανέφερε.

«Αγωνιζόμαστε για αποδοχή της διαφορετικότητας, ισονομία και πρόοδο. Η σκέψη μας σήμερα είναι με τους συγγενείς των θυμάτων».

Είμαστε συγκλονισμένοι από τα γεγονότα στο #Ορλάντο των ΗΠΑ. Βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι στο ρατσισμό, την ομοφοβία και το μίσος. 1/2

— Alexis Tsipras (@atsipras) June 13, 2016

Αγωνιζόμαστε για αποδοχή της διαφορετικότητας, ισονομία και πρόοδο. Η σκέψη μας σήμερα είναι με τους συγγενείς των θυμάτων. 2/2

— Alexis Tsipras (@atsipras) June 13, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα