Μεξικό:Μυστήριο με τη δολοφονία νεαρής Tik-Toker, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και μετά βρέθηκε νεκρή

.@karlapardini

♬ Cochinae - Remix - Dj Pirata & El Kaio & Maxi Gen

Η δημοφιλής Μεξικανή TikToker Κάρλα Παρντίνι, 21 ετών, δολοφονήθηκε κοντά στο σπίτι της, την περασμένη εβδομάδα, αφού πρώτα έλαβε ένα απειλητικό τηλεφώνημα αργά το βράδυ.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η μητέρα της, έλαβε ένα τηλεφώνημα, βγήκε έξω και τότε έγινε η επίθεση», δήλωσε η εισαγγελέας Σάρα Μπρούνα Κινόνες στην Jam Press για τη δολοφονία.

Η Παρντίνι φέρεται να είχε λάβει ένα ύποπτο τηλεφώνημα στις

10:30 μ.μ. που της έλεγε να βγει έξω, οπότε έφυγε από το σπίτι της και δεν επέστρεψε ποτέ, πρόσθεσε.

Την επόμενη μέρα, οι αρχές βρήκαν το γαζωμένο από σφαίρες πτώμα της Tik-Toker έξω από το σπίτι της στη διασταύρωση των οδών Κατεντραντίκος και Ιγκνάσιο Λόπεζ Ραγίον, αναφέρει η NYPost.

@karlapardini

♬ LOKERA - Rauw Alejandro & Lyanno & Brray@karlapardini

♬ sonido original - Karla Pardini

Σύμφωνα με το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Πολιτείας Σιναλόα, η 21χρονη είχε δεχθεί ενέδρα και πυροβολήθηκε πολλές φορές, ανέφερε το Jam Press.

Η ταυτότητα των δραστών είναι άγνωστη, ωστόσο μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένοπλα άτομα να περιφέρονται στην περιοχή πριν την επίθεση.

Η αστυνομία που διερευνά την υπόθεση λέει ότι έκτοτε καταχώρησε τη φερόμενη δολοφονία της Παρτνίνι ως «γυναικοκτονία επειδή ήταν εκτεθειμένη και σε κατάσταση αδυναμίας όταν έγινε η επίθεση».

«Διεξάγουμε έρευνα με απόλυτη μυστικότητα, ώστε να μην ειδοποιήσουμε τον πιθανό ύποπτο», δήλωσαν οι αρχές, οι οποίες δεν έχουν ακόμη προβεί σε συλλήψεις.

Πριν τον θάνατό της, η 21χρονη είχε συγκεντρώσει πάνω από 90.000 followers στο TikTok, όπου αναρτούσε τακτικά περιεχόμενο σχετικά με τη μόδα και τον χορό.

@karlapardini

♬ Hai phút hơn - ❤️
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεξικό Μυστήριο, Tik-Toker,mexiko mystirio, Tik-Toker