Μέγκαν και Χάρι: Σπίτι στο Μαλιμπού ψάχνει το πριγκιπικό ζευγάρι

Έχει περάσει αρκετός καιρός που τα μέσα ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί με την βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Μετά το σάλος που προκλήθηκε με την ενοικίαση ιδιωτικού τζετ για τα ταξίδια τους, μια νέα φήμη έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά. Φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως ο Χάρι και η Μέγκαν ψάχνουν για σπίτι στο Μαλιμπού,

δίπλα στις κατοικίες των Κιμ Καρντάσιαν, Τζένιφερ Άνιστον και Ντικάπριο, επειδή της Μέγκαν της λείπει ”το σπίτι της”.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan and Harry❤️ (@sussex.royal.family) on Aug 30, 2019 at 10:04am PDT

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι αναμένεται να μετακομίσει στις ΗΠΑ μόλις βρουν την κατάλληλη οικία, η οποία δεν θα τους βγει και πολύ φθηνή. Το πιο φθηνό σπίτι στο Μαλιμπού με 3 υπνοδωμάτια μπορεί να φτάσει και τα 7 εκατομμύρια δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by YOUR SHOWCASE OF DREAMS (@luxurydistricts) on Aug 27, 2019 at 8:52am PDT

«Η Μέγκαν και ο Χάρι ψάχνουν για σπίτι σε αυτά τα μέρη και συγκεκριμένα στο Mαλιμπού. Είναι λογικό, η Μέγκαν έχει μεγαλώσει στις ΗΠΑ, εδώ είναι όλοι οι φίλοι της και είναι πολύ εύκολο να χαθείς στο πλήθος. Θα υπάρχει μεγαλύτερη μυστικότητα», σχολίασε ο Έντμουντ Φράι, ιδιοκτήτης μαγαζιού της περιοχής και φίλος της δούκισας.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan and Harry❤️ (@sussex.royal.family) on Aug 16, 2019 at 5:33am PDT

Θα αφήσει, όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ την Μέγκαν να κάνει ότι θέλει και να απομακρυνθεί από το παλάτι;

πηγή: Daily Mail

πριν φύγετε... Η Μέγκαν Μαρκλ θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τον τάφο της Νταϊάνα με τον γιο της Άρτσι Βρετανία: Ουρές για το τεύχος της βρετανικής Vogue με την επιμέλεια της Μέγκαν Μαρκλ Βρετανικά Μ.Μ.Ε: Στα μαχαίρια Χάρι και Γουίλιαμ για τα μάτια της Μέγκαν
Keywords
Τυχαία Θέματα