Μαρκ Πόλμανς: Εριξε με μανία το μπαλάκι του τένις στον διαιτητή και αποβλήθηκε (Βίντεο)

Ο Αυστραλός τενίστας Mαρκ Πόλμανς, 26 ετών, αποκλείστηκε από το Shanghai Masters αφού χτύπησε με μια μπάλα του τένις τον διαιτητή του αγώνα Μπεν Άντερσον.

Ο Πόλμανς είχε το προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στον Στέφανο Ναπολιτάνο, μιας και είχε κερδίσει το πρώτο σετ με 7-6(2), και στα πλαίσια του 2ου tie-break της αναμέτρησης ήταν στο 6-5 και είχε match point. Έχασε την ευκαιρία να κλείσει το ματς εκεί, ξέσπασε στο μπαλάκι, αυτό βρήκε τον διαιτητή και το

παιχνίδι ολοκληρώθηκε εκεί, αναφέρει το SKY.

Marc Polmans was disqualified from Shanghai qualifying after hitting the umpire with a ball.

He had match point, & launched the ball out of anger.

The ball hit the umpire at a very fast pace.

Disqualified immediately.

Wow.

pic.twitter.com/rkQgSPDOMj

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) October 3, 2023

Ο Άντερσον, ο οποίος χτυπήθηκε στο μάγουλο και τη μύτη, φαίνεται να γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό.  Ένας εκπρόσωπος του τουρνουά είπε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε  από το US Open του 2020 στον τέταρτο γύρο, αφού χτύπησε κατά λάθος μια γυναίκα κριτή γραμμών στο λαιμό με μια μπάλα.
Ένα χρόνο αργότερα ο Τζόκοβιτς επέστρεψε στο Flushing Meadows της Νέας Υόρκης, αλλά το έχασε το τρόπαιο μετά την ήττα του στον τελικό από τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Related...Ανζελίκ Κοσί: Σοκ στο παγκόσμιο τένις. «Με βίασε σχεδόν 400 φορές ο προπονητής μου» (βίντεο)US Open: Το μπαλάκι που ερωτεύτηκε τον Τζόκοβιτς, το περίεργο ζουζούνι και ο διασυρμός Αλκαράζ«Ντουμάνιασε» το US OPEN: Πολλά παράπονα για τα «σύννεφα» μαριχουάνας στο τουρνουά τένις
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρκ Πόλμανς, Χτύπησε,mark polmans, chtypise