Λαφαζάνης: Υποστηρίζω πλήρως την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Τη διαφωνία του με την συμφωνία που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με τους θεσμούς επανέλαβε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δηλώσεις του κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας στον νέο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης, «είναι μία στιγμή δύσκολη για μένα, αλλά η πολιτική έτσι είναι, υπάρχουν αυτές οι εναλλαγές και πρέπει να
δείχνει κανείς αντοχή και στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές».

Ανέφερε επίσης ότι φεύγει απο το υπουργείο με τις καλύτερες αναμνήσεις, «αλλά συνεχίζω να είμαι παρών στη μάχη που δίνει το κόμμα μου ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζω πλήρως την ενότητά του μέσα από τη διαφορετικότητα των απόψεων» .

«Φεύγω διαφωνώντας βεβαίως με μία πολιτική συμφωνία που αποφάσισε η κυβέρνηση με τους λεγόμενους θεσμούς. Δεν απογοητεύομαι όμως, θα αγωνιστώ ώστε το νέο μνημόνιο να γίνει μικρή παρένθεση για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα