Κυκλοφόρησε το teaser του «Spider-Man: Across the Spider-Verse»

Περίπου τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του βραβευμένου με Όσκαρ «Spider-Man: Into the Spider-Verse» (Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν) η Sony αποκάλυψε το πρώτο teaser από το σίκουελ της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων το οποίο τώρα θα χωριστεί σε δύο μέρη και θα βγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022 και το 2023.

Το

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)» θα επικεντρωθεί και πάλι στον πιτσιρικά με έδρα το Μπρούκλιν (με τη φωνή του Σαμέικ Μουρ), καθώς περιφέρεται ανάμεσα σε πολλά σύμπαντα που κατοικούνται από άλλους spider - man αλλά και γιατί όχι ένα Spider - Ham.

Η ταινία ξεκινάει από εκεί που τελείωσε το «Spider-Man: Into the Spider-Verse» , με τον Μάιλς Μοράλες να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι όταν η Γκουέν Στέισι ( Χάιλι Στάινφελντ) ανοίγει ένα πόρταλ από το δικό της σύμπαν για μια γρήγορη συνομιλία.

Πολύ γρήγορα βρίσκονται να πετούν ψηλά, σε πολλαπλές και οπτικά εκθαμβωτικές διαστάσεις, πριν παλέψουν με τον Spider-Man 2099, τον Μιγκέλ Ο′ Χάρα (Όσκαρ Άιζακ) ο οποίος εμφανίστηκε μετά τους τίτλους τέλους της πρώτης ταινίας και σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή θα είναι ο πιο ισχυρός «κακός» που χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσουν.

Miles Morales’ story and the #SpiderVerse web expands.

Keywords
Τυχαία Θέματα