Κηδεία Κωνσταντίνου: Στην Αθήνα η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας και ο Αλβέρτος του Μονακό

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας η οποία θα εκπροσωπήσει τη βασιλική οικογένεια στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λίγο νωρίτερα είχε αφηχθή και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια για τους υψηλούς καλεσμένους. 

Η πριγκίπισσα Άννα συνοδεύεται από πέντε ακολούθους

και συνοδούς ασφαλείας οι οποίοι έλαβαν ειδικές άδειες οπλοφορίας από την ΕΛ.ΑΣ για πιστόλια Glock.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ειδικές άδειες είναι προσωρινές για τους συνοδούς των επισήμων που έρχονται από το εξωτερικό.

Αντίστοιχες άδειες έχουν δοθεί και στους άνδρες της συνοδείας και των άλλων βασιλιάδων που έχουν φθάσει ή αναμένονται στην Αθήνα για την κηδεία του Κωνσταντίνου.

Και συγκεκριμένα στην ασφάλεια του βασιλιά της Ολλανδίας Βίλεμ- Αλέξανδρου και της βασίλισσας Μάξιμα, του βασιλιά του Βελγίου Φιλίππου και βασίλισσας Ματθίλδης, αλλά και του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΤέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου η σορόςΚηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα παιδιά και τα εγγόνια του θα σηκώσουν το φέρετροΚηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στην Αθήνα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηδεία Κωνσταντίνου, Αθήνα, Άννα, Βρετανίας, Αλβέρτος, Μονακό,kideia konstantinou, athina, anna, vretanias, alvertos, monako