Ουκρανία: Πάνω από 30 οι αγνοούμενοι στην πόλη Ντνίπρο μετά το ρωσικό πυραυλικό πλήγμα

Δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι στην πόλη Ντνίπρο μετά το ρωσικό πυραυλικό πλήγμα σε πολυκατοικία σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σωστικά συνεργία συνεχίζουν να ψάχνουν πάνω από 30 ανθρώπους που φέρονται να είναι παγιδευμένους στη μάζα των συντριμμιών που απέμειναν από την πολυκατοικία που χτυπήθκε χθες, όπως είπε ο αρχηγός του κράτους.

«Δίνουμε μάχη για κάθε έναν» από τους κατοίκους, πρόσθεσε και δεσμεύτηκε πως «η επιχείρηση διάσωσης θα συνεχιστεί για όσο υπάρχει ακόμη και η παραμικρή πιθανότητα να σωθεί μια ζωή».

Κατά τους

αριθμούς του Κιέβου, τα θύματα είχαν φθάσει τα 29 χθες βράδυ, ενώ 73 άνθρωποι αγνοούνταν.

Ο κ. Ζελένσκι απευθύνθηκε εξάλλου —στα ρωσικά— στους πολίτες της Ρωσίας στο διάγγελμά του: «θα ήθελα να απευθυνθώ στους Ρώσους που ακόμα και τώρα δεν έχουν να πουν ούτε μερικά λόγια καταδίκης για αυτόν τον τρόμο, παρότι βλέπουν και καταλαβαίνουν τα πάντα ολοκάθαρα. Το ότι σιωπάτε επειδή δειλιάζετε θα έχει συνέπεια αυτοί οι τρομοκράτες να έρθουν και για σας μια μέρα».

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΝταβός: Η «καυτή» ατζέντα και η πραγματική πρόκληση για την παγκόσμια οικονομίαΙράν: Πάνω από 522 οι νεκροί στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις τους τελευταίους τέσσερις μήνεςΒίντεο: Η αεροπορική τραγωδία στο Νεπάλ στο κινητό ενός από τους επιβάτες
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουκρανία, Πάνω, Ντνίπρο,oukrania, pano, ntnipro