Κατρούγκαλος: Να εξασφαλιστεί η συμφωνία, δεν θα γίνουμε Αριστερή Παρένθεση

Η συμφωνία πρέπει να κλείσει για να αρχίσει να λειτουργεί η οικονομία ώστε να είμαστε σε ένα σταθερό περιβάλλον, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος . «Πρέπει να εξασφαλιστεί η συμφωνία και μετά από τις προοπτικές που δημιουργούνται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, να δούμε αν μπορεί να αποκατασταθεί το κοινό βάδισμα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημείωσε πάντως, πως δεν πρέπει να υπάρχει ιδεολογικός οδοστρωτήρας που να καταστρέφει τις
διαφορετικές πολιτικές που υπάρχουν.

Είπε επίσης, ότι ο τόπος που θα γίνονται οι συνομιλίες με τους θεσμούς ακόμη συζητείται στο εσωτερικό της κυβέρνησης προσθέτοντας ότι «αν χρειαστεί να μεταβούν οι επικεφαλής στα υπουργεία, θα διαπραγματευτούμε». Ανέφερε επίσης ότι οι συντάξεις θα πληρωθούν στην ώρα τους.

Ο υπουργός ρωτήθηκε για τα ενδεχόμενα είτε διεξαγωγής εκλογών είτε συγκρότησης μιας άλλης κυβέρνησης. «Προσπαθούν κάποιοι και να μας αποδώσουν την ιδιοκτησία των μέτρων και να συγκυβερνήσουμε μαζί τους. Σαν να μην υπήρχε καμία διαφορά. Επομένως αυτό που κατά τη γνώμη μου αποκλείεται είναι εμείς να γίνουμε ίδιοι με εκείνους. Ακριβώς γιατί τότε αυτό θα σήμαινε ματαίωση του ελληνικού λαού», είπε ο υπουργός Εργασίας.

Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πως ο πρωθυπουργός ήπιε και το πικρό ποτήρι και από την άλλη είπε ότι θα εξακολουθεί να κυβερνά με αριστερή εντολή. «Ξέρετε εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε αριστερή παρένθεση. Δεν θέλουμε να επιστρέψει ο κ. Λοβέρδος, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Μητσοτάκης στα υπουργεία. Αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό. Να κυβερνάμε εμείς σα να είμαστε ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Γεωργιάδης. Ως εκ τούτου όσοι ονειρεύονται αυτό να το ξεχάσουν. Εμείς είμαστε άλλο κόμμα».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα