Προσάραξη καταμαράν στην Τήνο

Σε βράχια, έξω από το λιμάνι της Τήνου προσάραξε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής λόγω ομίχλης το καταμαράν Flying Cat 4, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Με ασφάλεια και χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αποβιβάστηκαν οι 239 επιβάτες του. Η προσάραξη του σκάφους, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ραφήνα – Τήνο
Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Ίο - Σαντορίνη έγινε με την πλώρη χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ το σημείο που το ταχύπλοο «κάθισε», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι αμμώδες με πέτρινες πλάκες.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι με καΐκια που έσπευσαν άμεσα στο πλοίο ενώ από την πρώτη στιγμή πάνω στο καταμαράν μετέβη ο λιμενάρχης της Τήνου, ο οποίος συντόνιζε όλες τις ενέργειες για την ασφαλή μετεπιβίβαση των επιβατών.

Ο καπετάνιος δεν ανέφερε εισροή υδάτων.Οι επιβάτες του Flying Cat 4 με προορισμό τα υπόλοιπα νησιά θα προωθηθούν με πλοία της γραμμής.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα