Κανείς δεν θα ήθελε να ταξιδέψει για 7 ώρες με αυτόν τον τύπο (ούτε καν η αδερφή του!)

Τα ταξίδια με αυτοκίνητο είναι πολύ καλύτερα όταν γίνονται με παρέα, σωστά; Εάν αυτή η παρέα είναι απίστευτα ενοχλητική, τότε η απάντηση είναι «όχι»!

Σε αυτό το βίντεο που θα δείτε, μία νεαρή γυναίκα ταξιδεύει με τον αδερφό της, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Το ταξίδι διαρκεί 7 ώρες και για κακή της τύχη, ο οδηγός φαίνεται πως ονειρεύεται να γίνει τραγουδιστής, αφού κυριολεκτικά δεν βάζει γλώσσα μέσα και τραγουδάει ασταμάτητα.

Παρά τον ενθουσιασμό και το πάθος με το οποίο... ερμηνεύει, η αδερφή του δεν φαίνεται να συγκινείται καθόλου, μα καθόλου. Πώς αντιδρά ο ίδιος;
Η έκφρασή του στο τέλος του βίντεο τα λέει όλα! Άλλωστε ήταν ο ίδιος που ανέβασε το βίντεο στο YouTube, γράφοντας «Η αδερφή μου δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένη από την ερμηνεία μου κατά τη διάρκεια του επτάωρου ταξιδιού μας ή για την επιλογή της μουσικής μου.» Μα γιατί άραγε;

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα