ΗΠΑ: Ο Τσαντ Γουλφ αναλαμβάνει χρέη υπουργού Εθνικής Ασφάλειας

Ο Τσαντ Γουλφ, ένα σε γενικές γραμμές όχι πολύ γνωστό στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ αναλαμβάνει χρέη υπουργού Εθνικής Ασφάλειας, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Σημειώνεται πως το εν λόγω υπουργείο βρίσκεται στην «αιχμή του δόρατος» των σκληρών πολιτικών Τραμπ σχετικά με τη μετανάστευση.

Στο υπουργείο έχει

σημειωθεί σειρά παραιτήσεων τους τελευταίους μήνες. Οι παραιτήσεις αυτές άφησαν την κυβέρνηση Τραμπ χωρίς επιβεβαιωμένο διάδοχο στο απερχόμενο εκτελούντα χρέη υπουργού Κέβιν ΜακΑλίναν, η παραίτηση του οποίου ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα.

«Βάζω έναν πολύ καλό άνδρα, που χαίρει μεγάλου σεβασμού, και αναλαμβάνει χρέη τώρα. Θα δούμε πώς θα πάει» είπε ο Τραμπ, ερωτηθείς από δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο εάν ο Γουλφ θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του επόμενου υπουργού Εθνικής Ασφάλειας.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Οι βίσονες επέστρεψαν στη Ροδόπη μετά από 800 χρόνια Υπογράφηκε η οικοδομική άδεια για το Killada Hills των 418 εκατ. ευρώ Επτά plus size μοντέλα που ξαναγράφουν την Ιστορία της Μόδας
Keywords
Τυχαία Θέματα