Αγόρασε γεύμα από τα McDonald’s πριν 10 χρόνια και είναι σαν να μην πέρασε μέρα

Παρά το κλείσιμο όλων των δραστηριοτήτων τους στην Ισλανδία το 2009, τα McDonald’s έχουν ακόμα ένα γεύμα που υπάρχει στη χώρα.

Την τρομακτικά αργή αποσύνθεσή του μπορουν, μάλιστα, να παρακολουθήσουν όλο αυτό το διάστημα άνθρωποι από όλο τον πλανήτη μέσω livestreaming.

«Αποφάσισα να αγοράσω ένα τελευταίο γεύμα για την ιστορική του αξία από τότε που έκλεινε το McDonald’s», εξηγεί ο Χιόρτουρ Σμάρασον, που αγόρασε το τελευταίο γεύμα της διάσημης αλυσίδας fast food στο νησί.

«Είχα ακούσει ότι τα

γεύματα McDonald’s δεν αποσυντίθεται ποτέ και απλά ήθελα να δω αν ήταν αλήθεια ή όχι» προσθέτει.

Guess who’s birthday it is today :) Yep, my now decade old McDonald’s cheese burger: The chosen bun: Decade-old burger's decay livestreamed in Iceland https://t.co/37M3fUp0ad

— Hjortur Smarason (@hjortur) October 31, 2019

Η αμερικανική αλυσίδα έκλεισε τα τρία μοναδικά παραρτήματά της στην Ισλανδία το 2009 εν μέσω της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα.

Ο Σμάρασον αποθήκευσε αρχικά το γεύμα στο γκαράζ του, προτού το δωρίσει στο Εθνικό Μουσείο της Ισλανδίας. Από εκεί μεταφέρθηκε σε ένα ξενοδοχείο και έπειτα στο σημερινό του «σπίτι» σε γυάλινη προθήκη, σε τουριστικό θέρετρο στην περιοχή Χέλα της Νότιας Ισλανδίας.

View this post on Instagram

Our burger out on the town again. Do you know where he is? #iceland #niceland #bushostel #reykjavik #burger #sightseeing #church #travel #instatravel #lastmcdonaldssoldiniceland

A post shared by Reykjavik Bus Hostel (@bushostel) on Jul 31, 2015 at 4:16am PDT

«Ανθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται εδώ μόνο για να δουν το μπέργκερ», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ξενώνα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το βίντεο με τη ζωντανή μετάδοση του γεύματος έχει περίπου 400.000 «χτυπήματα» την ημέρα.

Το 2013, η McDonald’s δήλωσε ότι, παρά τις φήμες για το αντίθετο, τα μπιφτέκια της δεν παραμένουν αναλλοίωτα και ότι στο «σωστό περιβάλλον» αποσυντίθενται, όπως και τα περισσότερα τρόφιμα.

Πηγή: RT

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Οι βίσονες επέστρεψαν στη Ροδόπη μετά από 800 χρόνια Συνελήφθη στο αεροδρόμιο με «περίστροφο», αλλά ήταν αξεσουάρ τουαλέτας Αυστραλία: Ξέχασε την κάνναβη στη μύτη του για 18 ολόκληρα χρόνια
Keywords
Τυχαία Θέματα