ΗΠΑ: Η στιγμή της ύπουλης επίθεσης κογιότ σε αγοράκι που έπαιζε αμέριμνο (βίντεο)

Βίντεο απαθανατίζει την στιγμή όπου κογιότ επιτίθεται σε ένα μικρό αγόρι στην Αριζόνα των ΗΠΑ, με τη μαμά του μετά βίας να προλαβαίνει να το αρπάξει από τα νύχια του άγριο ζώου, το οποίο στη συνέχεια επιτέθηκε σε άλλο παιδί που έπαιζε στην παιδική χαρά της γειτονιάς.

Coyote viciously attacks toddler in the driveway of his Scottsdale, Arizona home. The boy suffered only minor injuries. pic.twitter.com/wJ5UQCr2VN

Mike Sington (@MikeSington) March 26, 2023

Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν το κογιότ, που σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο στις γειτονιές της πόλης Σκότσντεϊλ, την περασμένη Τετάρτη.

Η Κέλι Πιρόζι, η μαμά του μικρού αγοριού, που τη στιγμή της επίθεσης στεκόταν στο δρόμο του σπιτιού της, ανέφερε ότι μέχρι να παρέμβει, το ζώο πρόλαβε να δαγκώσει το χέρι του γιού της, ηλικίας 1,5 έτους, αφήνοντας του ευτυχώς μόνο μερικά μικροσκοπικά σημάδια.

Πηγή: Dailymail

Πριν φύγετε...Αριζόνα: Λύγκας τρύπωσε στο σπίτι οικογένειας, επιτέθηκε στο σκύλο και άραξε στο κρεβάτι τουWSJ: Η Αdidas σταματά τη συνεργασία της με την BeyonceΑπίστευτη ανακάλυψη: Τα φλαμίνγκο χωρίζονται σε κλίκες με βάση την προσωπικότητά τους
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα