Η Μέγκαν Μαρκλ θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τον τάφο της Νταϊάνα με τον γιο της Άρτσι

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πάει για πρώτη φορά με τον γιο της, Άρτσι και τον Χάρι, στις 31 Αυγούστου, που καθιστά την 22η επέτειο θανάτου της πριγκίπισσας.

Ο Χάρι έχει δηλώσει παλαιότερα, πως πιστεύει ότι η μαμά του θα είχε εγκρίνει την Μέγκαν και ότι θα ήταν πολύ καλές φίλες.

Έτσι αυτό το ταξίδι στο Althorp Estate της οικογένειας Σπενσερ - όπου βρίσκεται ο τάφος της Νταϊάνα - θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για την Μέγκαν να έρθει πιο

κοντά με την μητέρα του Χάρι.

View this post on Instagram

Diana. . . . #DianaSpencer #LadyDiana #LadyDi #DianaOfWales #PrinceWilliam #PrinceHarry #KateMiddleton #MeghanMarkle #RoyalFamily #RoyalWedding #PrinceCharles #QueenElizabeth #PrincePhillip #PrinceGeorge #PrincessCharlotte #PrinceLouis

A post shared by Diana Spencer (@theiconicdiana) on Aug 23, 2019 at 2:49pm PDT

Ο Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέπτονται την Althorp δύο φορές το χρόνο: στα γενέθλια της Νταϊάνας, στις 1 Ιουλίου και την επέτειο του θανάτου της, στις 31 Αυγούστου.

Ο Χάρι διατηρεί στενό δεσμό με την οικογένεια της Νταϊάνα από τότε που πέθανε η μητέρα του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην οδική σήραγγα Pont de l’Alma στο Παρίσι.

Οι αδελφές της, Σάρα Μακόρκουανταλ και Τζέιν Φέλοους, συμπεριλήφθηκαν στο οικογενειακό πορτρέτο που τραβήχτηκε στο κάστρο Γουίντσορ Windsor μετά την βάπτιση του μικρού Άρτσι τον περασμένο μήνα.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το πριγκιπικό ζεύγος, δημοσίευσε στο Instagram ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην Νταϊάνα. Το ζευγάρι επέλεξε μια φράση που είχε ειπωθεί από την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

View this post on Instagram

An inspiring quote for the day - wishing you a wonderful week ahead! The Archbishop is an anti-apartheid and human rights activist, who was honoured with the Nobel Peace Prize for his continued efforts to champion equality for all.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Aug 19, 2019 at 8:22am PDT

Ένα μνημείο για τους επισκέπτες μπορεί να βρεθεί απέναντι από τη λίμνη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να αφήσουν λουλούδια ως φόρο τιμής στην αγαπημένη πριγκίπισσα.

πηγή: The Sun

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Βρετανία: Ουρές για το τεύχος της βρετανικής Vogue με την επιμέλεια της Μέγκαν Μαρκλ Βρετανικά Μ.Μ.Ε: Στα μαχαίρια Χάρι και Γουίλιαμ για τα μάτια της Μέγκαν Ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ δεν επιτρέπεται να βγάζουν σέλφι με τους φαν
Keywords
Τυχαία Θέματα