Η Μέγκαν Μαρκλ guest editor στην βρετανική Vogue με 15 γυναίκες που εμπνέουν τον κόσμο

Τον προηγούμενο μήνα, τον Ιούνιο, είχε διαρρεύσει πως η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, θα είναι guest editor στο τεύχος του Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue.

Το θέμα που ανέλαβε η πρώην ηθοποιός ήταν να παρουσιάσει 15 γυναίκες που θαυμάζει και που θα εμπνεύσουν τους αναγνώστες του περιοδικού. Ο τίτλος του θέματος είναι: «Οι δυνάμεις της αλλαγής».

Εκτός από την Μέγκαν Μαρκλ, το ειδικό αφιέρωμα

του περιοδικού φιλοξενεί ηθοποιούς και μοντέλα, πολιτικούς και συγγραφείς, αλλά και ακτιβίστριες, που μιλούν για τα πάντα, από την διαφορετικότητα και την ψυχική υγεία μέχρι την κλιματική αλλαγή. Μεταξύ άλλων, θα εμφανιστούν και οι Γκρέτα Τούνμπεργκ, ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή και η Τζασίντα Άρντερν, πρωθυπουργός της Ν. Ζηλανδίας.

View this post on Instagram

A sneak peek of the #ForcesForChange video for the September Issue of @BritishVogue. Her Royal Highness, The Duchess of Sussex is the first Guest Editor for British Vogue’s September Issue and for the last seven months has worked to create an issue of inclusivity and inspiration, focusing on what connects us rather than what divides us. Fifteen women were chosen for the cover including New Zealand Prime Minister Jacinda Ardern, who generously lent her time to support The Duchess in this important issue. The women first met last autumn during Their Royal Highness’ official tour of New Zealand. Above, PM Ardern says: “One change that I’ve noticed over the course of my career, is just how polarised the world is now. I do think there is a solution to that though, and that’s ultimately us coming back to the humanity that we all share." Thank you PM Ardern for being an amazing force for change. For more details on this special project, please see previous post and stay tuned for more updates throughout the week.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 29, 2019 at 12:26am PDT

Η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού, αν και της ζητήθηκε από τον διευθυντή σύνταξης, καθώς θεώρησε πως θα ήταν αλαζονικό εκ μέρους της.

«Οι τελευταίοι επτά μήνες ήταν μια διαδικασία που με αντάμειψε, έχοντας συνεργαστεί με τον Έντγουαρντ Ένινφουλ, διευθυντή σύνταξης στη βρετανική Vogue, στο πιο πολυδιαβασμένο τεύχος της χρονιάς και εστιάζοντας στις αξίες, τους στόχους και τους ανθρώπους που έχουν σήμερα παγκόσμιο αντίκτυπο», ανέφερε σε επίσημη δήλωσή της η Μέγκαν Μαρκλ. «Ελπίζω οι αναγνώστες να νιώσουν εμπνευσμένοι όπως εγώ, από τις ”Δυνάμεις της Αλλαγής”».

Στο τεύχος φιλοξενείται και μια «αυθόρμητη συζήτηση» μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 28, 2019 at 2:26pm PDT

Το μπροστινό μέρος του περιοδικού χωρίζεται σε 16 κουτάκια, με τις φωτογραφίες των γυναικών και ένα κουτάκι είναι άδειο καθώς αντιπροσωπεύει έναν καθρεύτη στοχεύοντας να ενθαρρύνει τον αναγνώστη να χρησιμοποιήσει τις δικές του πλατφόρμες για να προκαλέσει την αλλαγή που χρειάζεται.

πηγή: BBC

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ δεν επιτρέπεται να βγάζουν σέλφι με τους φαν Η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι η νέα συντάκτρια της βρετανικής Vogue Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον αρραβώνα και το μυστηριώδες δώρο
Keywords
Τυχαία Θέματα