Η ηρωική σκυλίτσα που έσωσε την τυφλή ιδιοκτήτρια της από πυρκαγιά

Τελικά όχι απλά είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου αλλά και κάτι παραπάνω. Ένας σκύλος στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έσωσε κυριολεκτικά την ζωή της τυφλής αφεντικίνας του όταν κάλεσε την Πυροσβεστική.

Η Γιολάντα, όπως ονομάζεται το σκυλάκι ράτσας γκόλντεν Ριτρίβερ κάλεσε την Πυροσβεστική από ένα ειδικό τηλέφωνο και ειδοποίησε τις αρχές.

Η πυροσβεστική κατάφερε να σώσει την 60χρονη ιδιοκτήτρια της Γιολάντας, η οποία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου
να λάβει θεραπεία για εισπνοή καπνού.

Μετά την επιτυχία της η Γιολάντα ανταμείφθηκε με τροφή, τρόφιμα και παιχνίδια.

Όπως διαβάζουμε στη σελίδα του facebook της ομάδας Επέμβασης Τετράποδων «Red Paw Emergency Relief Team», το οποίο ασχολείται με κατοικίδια που έχουν υποστεί κακώσεις από φωτιά, δεν είναι η πρώτη φορά που Γιολάντα σώζει την κατάσταση.

«Πριν ένα χρόνο, η ιδιοκτήτης της έπεσε και έμεινε αναίσθητη στο πάτωμα και το γκόλντεν ριτρίβερ κάλεσε και πάλι την άμεση δράση».

Δείτε το βίντεο

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα