Η φωτογραφία που συγκλονίζει από το χτύπημα στη Νίκαια: Παιδί κείτεται νεκρό στον δρόμο, δίπλα στην κούκλα του

Αποτροπιασμό προκαλεί η φωτογραφία ενός μικρού παιδιού που κείτεται νεκρό στον δρόμο, μετά το νέο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Νίκαια της Γαλλίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γάλλου πρόεδρου, Φρανσουά Ολάντ, ανάμεσα στους δεκάδες νεκρούς βρίσκονται επτά παιδιά. Η εικόνα του νεκρού παιδιού, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, έχει διαμοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ρίγη
συγκίνησης. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρίσκεται και η κούκλα του.

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, στην παραλία της πόλης, όπου είχαν συγκεντρωθεί πολίτες και τουρίστες για να δουν τη ρίψη πυροτεχνημάτων για την εθνική εορτή της Γαλλίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νεκροί ξεπερνούν τους 80.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος βρισκόταν στην Αβινιόν, επιστρέφει στο Παρίσι, για να μεταβεί στο υπουργείο Εσωτερικών και να συντονίσει την ομάδα η οποία συστάθηκε για την αντιμετώπιση της κρίσης, ανέφερε πηγή στο περιβάλλον του.

Διαβάστε ακόμα:

Στο κλοιό της τρομοκρατίας η Νίκαια: Τουλάχιστον 80 νεκροί από επίθεση φορτηγού

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα