Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Νταϊάνα στο «The Crown», απαντά στα πυρά λίγο πριν τη νέα σεζόν

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως Νταϊάνα στην πέμπτη σεζόν του The Crown

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, νέα άφιξη στο «The Crown», μίλησε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει γύρω από τη νέα σεζόν, λίγο πριν από την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της βραβευμένης σειράς του Netflix, στην οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα, παίρνοντας

τη σκυτάλη από την Έμα Κόριν.

Ενώ οι προσδοκίες για το νέο κύκλο είναι υψηλές, η σειρά έχει ήδη δεχθεί πυρά λόγω της δραματοποιημένης αφήγησης αληθινών γεγονότων.

Οι επικριτές -συμπεριλαμβανομένου του πρώην πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ, τον οποίο υποδύεται στη σειρά ο Τζόνι Λι Μίλερ - υποστηρίζουν ότι το «The Crown» δεν καθιστά αρκετά σαφές ότι είναι προϊόν μυθοπλασίας -σημειώνεται ότι στο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν προστέθηκε πρόσφατα από την πλατφόρμα δήλωση αποποίησης ευθυνών για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Μιλώντας στους Radio Times, η Ντεμπίκι είπε ότι «τώρα που έχει προστεθεί αυτή η αποποίηση ευθύνης, ίσως ο κόσμος σταματήσει να μιλάει για αυτό και προχωρήσει».

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο μήνα. 

«Σέβομαι τις απόψεις και προσωπικά, ως ηθοποιός που παίζει στη σειρά, αντιλαμβάνομαι τη φύση της», εξήγησε.

«Για μένα ήταν πάντα πολύ ξεκάθαρο ότι ποτέ κανείς δεν μπορεί να μάθει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες και ότι ένας σεναριογράφος ερμηνεύει αυτό που μπορεί να έχει συμβεί».

Και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να μιλάει κανείς γι’ αυτό, θα ήθελα το κοινό να το παρακολουθήσει και να αποφασίσει».

«Υπάρχει τεράστιος χώρος για ερμηνείες, κι επίσης, αυτή είναι η αξία και η ομορφιά του The Crown, ότι καθένας λαμβάνει ένα διαφορετικό μήνυμα ανάλογα με το ποιος είναι. Κατά τη γνώμη μου, είναι μία καλή σειρά».

Ο Ντόμινικ Γουέστ και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Κάρολος και Νταϊάνα, σε στιγμιότυπο από τον νέο κύκλο. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην «τεράστια πίεση» που βίωσε αναλαμβάνοντας να υποδυθεί ένα αληθινό, τόσο εμβληματικό πρόσωπο, όσο η Νταϊάνα.

«Νόμιζα ότι ήμουν εντελώς τρελή που προσπάθησα να το κάνω», θυμάται. «Η αδερφή μου με έβρισκε να κοιτάζω τον νεροχύτη γεμάτο πιάτα και έλεγε, Θεέ μου, τι συμβαίνει;, κι εγώ απαντούσα, Δεν μπορώ να το κάνω. Δεν ξέρω πώς να το κάνω».

Και πρόσθεσε: «Μέχρι να παραδοθούν τα σενάρια και να ξεκινήσει η όλη διαδικασία, είχα την αίσθηση ότι ήταν ανυπέρβλητο».

Εξώφυλλο στο Radio Times

Η βραβευμένη με Όσκαρ Dame Τζούντι Ντεντς, σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, κατηγόρησε τη σειρά για «χονδροειδή εντυπωσιασμό» που «δεν μπορεί να μην αμφισβητηθεί».

Λίγο μετά, ο σερ Τζόναθαν Πράις, ο οποίος στον νέο κύκλο υποδύεται τον πρίγκιπα Φίλιππο, υπερασπίστηκε τη σειρά και εξέφρασε την απογοήτευσή του για τους «συναδέλφους καλλιτέχνες» που την επικρίνουν.

Η πέμπτη σεζόν του The Crown έρχεται στο Netflix την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Related...«Η βασιλική οικογένεια σε κρίση»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πέμπτης σεζόν του The Crown«The Crown»: Οι φήμες για τη σκηνή Τζον Μέιτζορ - Κάρολου που εξόργισαν τον πρώην πρωθυπουργόΤέλος ο Χένρι Κάβιλ από το «The Witcher»: Με νέο πρωταγωνιστή η τέταρτη σεζόν
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι Νταϊάνα, The Crown,elizabeth ntebiki ntaiana, The Crown