Η Άαρον Φίλιπ, το πρώτο μαύρο, τρανσέξουαλ και με αναπηρία μοντέλο στο πρώτο της εξώφυλλο

View this post on Instagram

@naomi interviews trailblazing model @aaron___philip! Welcome to the first of many covers we’re dropping this #pride week. What better way to start than with our sister, @aaron___philip. #linkinbio Photographer: @mylesloftin Writer: @justintmoran Stylist: @tiffanistyles Hair: @evaniefrausto Makeup: @raisaflowers Nails: @yukomanicure

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on Jun 24, 2019 at 7:06am PDT

Η Άαρον Φίλιπ, το πρώτο μαύρο, τρανσέξουαλ και με αναπηρία μοντέλο που κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο τώρα κατέκτησε μια ακόμη πρωτιά αφού είναι το πρόσωπο στο εξώφυλλο μεγάλου περιοδικού.

Η Φίλιπ, η οποία γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση, πλέον βρίσκεται στο εξώφυλλο του Paper, το πρώτο από τα συνολικά επτά εξώφυλλα του περιοδικού με θέμα το Pride.

Η ιστορία της έγινε γνωστή όταν η 18χρονη, κατάφερε τον περασμένο Σεπτέμβριο να υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων, Elite Model Management. «Η βιομηχανία της μόδας για πάρα πολύ καιρό αναγνώριζε μόνο έναν σωματότυπο και μόνο έναν τύπο εμπορεύσιμης φιγούρας» είχε δηλώσει η Φίλιπ στοCNN. «Αλλά τώρα έχουμε περάσει σε μια εποχή κατά την οποία όλοι οι τύποι σώματος προωθούνται, γίνονται αποδεκτοί και επίσης θεωρούνται επιθυμητοί και μπορούν να προωθηθούν στην αγορά».

me for @papermagazine

Keywords
Τυχαία Θέματα