Η Emily Ratajkowski μιλά για τις γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν χωρίς την άδειά της

Η Emily Ratajkowski μπορεί να είναι η πρωταγωνίστριας ενός νέου βιβλίου που κυκλοφορεί και φιλοξενεί γυμνές της φωτογραφίες, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό. Το βιβλίο περιέχει γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες του μοντέλου που τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Jonathan Leder πριν από τέσσερα χρόνια.

Παρ' ολ' αυτά, όπως η ίδια η Ratajkowski, όπως έγραψε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όχι μόνο δεν έχει δώσει την συγκατάθεσή της για να βγει αυτό το βιβλίο με τις φωτογραφίες της, αλλά το θεωρεί και παραβίαση της προσωπικής της ζωής, οπως ανέφερε το Harper's Bazaar.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βιβλίο θα έχει 71 φωτογραφίες της Ratajkowski που τραβήχτηκαν στο σπίτι του φωτογράφου το 2012, πριν απογειωθεί η καριέρα της.

DO NOT MISS THIS EXHIBIT- We are incredibly proud to have #JonathanLeder 's solo show on the Superchief Gallery LA walls until August 20th- featuring @emrata Jonathan Leder: 92 Photographs 739 Kohler St DTLA Open to the public Saturday 12pm-8pm Or you can email us at [email protected] or DM us to make an appointment during the week, we are happy to show the work privately. #superchief

A photo posted by SUPERCHIEF GALLERY (@superchiefgallery) on Aug 14, 2015 at 6:28pm PDT



«Ένιωθε, ας πούμε, πολύ άνετα με το σώμα της, και όσον αφορά την φωτογράφιση θα έλεγα ότι ήταν διασκεδαστική», ανέφερε ο Leder.

Η Ratajkowski, αν και αρχικά προτίμησε να μην σχολιάσει την κυκλοφορία του βιβλίου, μάλλον, δεν άντεξε και αποφάσισε να μιλήσει.

«Το βιβλίο και οι φωτογραφίες μέσα του αποτελούν παραβίαση», έγραψε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι οι 5 από τις 100 φωτογραφίες που τώρα έχουν βγει στην δημοσιότητα τραβήχτηκαν στο πλαίσιο φωτογράφησης για περιοδικό και χρησιμοποιήθηκαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
«Αυτές οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται χωρίς την άδειά μου αποτελούν παράδειγμα για ακριβώς το αντίθετο από αυτό που πρεσβεύω: Οι γυναίκες να επιλέγουν πότε και πως θέλουν να μοιραστούν την σεξουαλικότητά τους και τα σώματά τους».

I've been resisting speaking publicly on the recently released photos by Jonathan Leder to avoid giving him publicity. But I've had enough

— Emily Ratajkowski (@emrata) November 30, 2016

This book and the images within them are a violation.

— Emily Ratajkowski (@emrata) November 30, 2016

5 out of the now 100s of released photos were used for what they were intended: an artful magazine shoot back in 2012

— Emily Ratajkowski (@emrata) November 30, 2016

These photos being used w/out my permission is an example of exactly the opposite of what I stand for:

— Emily Ratajkowski (@emrata) November 30, 2016

women choosing when and how they want to share their sexuality and bodies.

— Emily Ratajkowski (@emrata) November 30, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα