Η Diane Neal θα επιβάλλει «Νόμο και Τάξη» και στη Γερουσία των ΗΠΑ

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Law & Order: Special Victims Unit», Diane Neal ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να είναι υποψήφια και ότι θα διεκδικήσει έδρα στην Αμερικανική Γερουσία.

Ειδήμονες προβλέπουν ότι αριθμός ρεκόρ γυναικών θα συμμετάσχει στην πολιτική κούρσα στις ΗΠΑ τους επόμενους μήνες και η Diane Neal, η οποία υποδύεται τη βοηθό εισαγγελέα, Casey Novak είναι από τις πρώτες που γνωστοποιούν

τα σχέδιά τους.

Η Neal, η οποία έχει εμφανιστεί σε ρόλους και στις τηλεοπτικές σειράς, «Suits», «Power», «The Following» και «NCIS» αποκάλυψε με ένα tweet την πρόθεσή της να είναι υποψήφια για τη Γερουσία των ΗΠΑ.

MORNING!
Ok, so it’s ON!!! But I’m doing with nearly no staff, no donations (yet), with no party. Website will be up later today (fingers crossed) and all ready to go. But goal is bigger than parties. Goal is no negativity. Goal is HIGH ROAD all the way.

Diane Neal (@DianeNeal) February 6, 2018

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει «καθόλου προσωπικό, καμία δωρεά (ακόμη) και δεν ανήκει σε κόμμα», η 42χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι «ο στόχος είναι μεγαλύτερος από τα κόμματα. Ο στόχος είναι: όχι αρνητισμός».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Daily Freeman η Neal παραδέχτηκε ότι οι πολιτικές της απόψεις δεν ταιριάζουν σε μια στενή Ρεπουμπλικανική ή Δημοκρατική ιδεολογία.

«Είμαι φιλελεύθερη, κυρίως προοδευτική, αλλά έχω αυτή την καταπληκτική ικανότητα να μπορώ να παίρνω μια πολύ περίπλοκη πολιτική και να την αναλύω σε αποδεκτές ατάκες, κάτι που οι πιο προοδευτικοί φιλελεύθεροι δεν μπορούν να κάνουν» εξήγησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα